Konferencje
Ściśle sformalizowany charakter spotkań konferencyjnych i kongresowych wymaga również szczególnej dbałości o to, co znajdzie się w menu i w jakiej formie zostanie podane.
Dzięki naszemu doświadczeniu wiemy jak nadać szyku i klasy serwowanym potrawom i dostosować menu do sztywnego harmonogramu imprezy.
 
 
Bankiety firmowe
Wychodząc naprzeciw Państwa potrzebom i oczekiwaniom umieściliśmy w swej ofercie organizację eleganckich bankietów, kolacji oraz swobodnych, ale gustownych koktajli. Indywidualny charakter każdego wydarzenia zostanie przez nas podkreślony, co zapewni im oryginalną i niepowtarzalną oprawę gastronomiczną.
Ponieważ wiemy, że suma szczegółów wpływa na obraz całości, doprecyzujemy najmniejszy detal, tak by całość była prawdziwym majstersztykiem.
 
 
Przerwy kawowe
W naszej ofercie znajdziecie Państwo również kompleksową obsługę wszelkiego rodzaju przerw kawowych, w których asortymencie zazwyczaj znajduję się kawa, herbata, soki, wody, ciasteczka.
W zależności od Państwa potrzeb dostosujemy formę podania.
 
 
Lunche
W naszej ofercie znajdziecie Państwo również kompleksową obsługę wszelkiego rodzaju lunchy.
W zależności od Państwa potrzeb dostosujemy formę zasiadaną czy też w formie bufetu szwedzkiego.
 
Propozycja kulinarna na imprezy firmowe
 
-
-
Obiad 1:
- zupa pieczarkowa
- zrazy węgierskie i stek z indyka + gołąbek
- kluski półfrancuskie
- surówka z białej kapusty, buraczki zasmażane
- soki owocowe
-
Obiad 2:
- barszcz ukraiński
- karkówka duszona, zawijas drobiowy + pierogi
- ziemniaki
- zestaw surówek, warzywa blanszowane
- soki owocowe
-
Kolacja:
- pilaw z kurczaka z ryżem
- sałatka z kapusty pekińskiej
- półmiski serów i wędlin
- warzywa świeże(pomidor, rzodkiewka, papryka, ogórek)
- kawa, herbata, soki, owoce
- masło, pieczywo
Obiad jak również kolacja podane w formie stołu szwedzkiego bez ograniczeń.
-
-
-
Zimne przekąski: 5 por./os.
- schab w boczku
- galantyna drobiowa z omletem szpinakowym
- koktajl z krewetek
- tatar z łososia z musem kawiorowym
- sandacz faszerowany
- jaskółcze gniazdo
- sałatka nicejska
- sałatka grecka
-
Dania ciepłe:
- polędwiczki w sosie borowikowym
- ratatuille (wegetariańskie)
-
Ponadto:
- pieczywo
- wino białe i czerwone(150ml/os.)
- kawa, herbata, soki, wody
- ciasto bankietowe(2por./os.)
- owoce garnirowane
Proponujemy również przygotowanie i obsługę przerw kawowych
(kawa, herbata, soki, wody, ciastka - pierniki toruńskie, owoce). -
 
Jesteśmy otwarci na państwa sugestie dotyczące zmian w menu :)